Съгласен съм

Скъпи потребители, oт 25 май 2018 г. - влезе в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR. Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук) Във връзка с това Фондация "Химера" прилага "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR. Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви. - УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Зарежда се...
Затвори

ГОЛДЪН

ГОЛДЪН

Това е ГОЛДЪН, ТОЙ Е дребно мъжко кученце и се ПОДАРЯВА!
На приблизителна възраст от два месеца.
Кръстихме го Голди, заради прекрасният златист цвят, който има.
Голди е игрив, социален и много послушен.
Преминал е ветеринарен преглед - обезпаразитен е вътрешно и външно, ще бъде ваксиниран и подарен с кучешки паспорт + чувал храна!
Ще бъде осигурена и втора ваксина!
Намира се в Благоевград с опция за транспортиране до други населени места при интерес за осиновяване и достатъчно отговорност, и сериозност от страна на осиновителите!
Малкият Голди беше изоставен на улицата болен, жаден и гладен, но след едноседмично лечение е напълно здрав и готов за осиновяване.
Предполага се, че ще остане дребничък.

Анкета за осиновяване

Сподели:

*Фотография в хедъра: Denis Buchel