Съгласен съм

Скъпи потребители, oт 25 май 2018 г. - влезе в сила новото европейско законодателство за защита на личните данни, известно още и като GDPR. Тук можете да прочетете целия документ: "Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни." (тук) Във връзка с това Фондация "Химера" прилага "Политика за поверителност" (тук), съобразена с GDPR. Целта на новите правила е да дадат на вас повече права за контрол над собствените ви данни и по-добра защита на неприкосновеността ви. - УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

Зарежда се...
Затвори

Бенджи

Бенджи

Бенджи е на 7 години. Домашен , гледан до скоро с много любов. Стопаните се свързаха с мен с молба да му се намери нов дом, защото започнал да ръмжи шестгодишното​ им дете. Каквато и да е причината. Сега в семейството има новородено бебе и хората са категорични, че не могат да задържат Бенджи.
Той е в хотела втори месец и мога да кажа, че е много мил, социален и адаптивен. Не обича да му се навлиза в личното пространство (в леглото му), това явно е създало проблем с детето. Зная, не кучетата, а хората имат нужда от обучение. Това сега е без значение.
Бенджи се нуждае от нов дом, от нови-любящи стопани. Има нужда от хора, които ще го разберат, успокоят и отгледат до края му. Кучето е при мен в хотела/ Хотел за кучета-Бургас/ Бенджи има нужда от късмет и добра енергия. P.S. Очите на Бенджи са много тъжни. Те винаги разбират, когато са предадени. Винаги.
https://www.facebook.com/daria.hulka/posts/2273189249367754

Анкета за осиновяване

Сподели:

*Фотография в хедъра: Denis Buchel